Kútásó vállalkozás
A munkánk új kutak ásása mellett régi kutakat tisztításából, mélyítéséből, aknák, vízgyűjtők, szivárgók készítéséből áll. Gyakran találkozunk régi téglából, kőből kirakott kutakkal, amik tisztítás és mélyítés után még ma is remekül működnek. A célunk, hogy a lehető legmegbízhatóbb, legjobb vízhozamú kutakat készítsünk.

Új kutak ásásánál a vízér pálcás kiméréssel történik. Az ásáshoz szükséges gyűrűket mi biztosítjuk és helyszínre is szállítjuk.

A kiállások, fedések a megrendelő igénye szerint történnek.

Áram igény: 220 V, 10-15 amperes dugaj szükséges a felvonó üzemeltetéséhez. Villamos hálózat hiánya esetén agregátor bérlésével oldjuk meg a gépek üzemeltetését.

A kútból kitermelt földet 2-3 méterrel az ásás helye mellett halmozzuk fel; külön kérésre konténerbe rakjuk. Az iszaptalanítást, valamint a behordott homok, agyag, szemét és törmelék takarítását markolóval végezzük. Szükség esetén kézi erővel is tisztítunk.

Mélyítés: A vízszint lejjebb apadásánál szükségszerű a kút mélyítése, amit minden esetben tisztítás után végzünk. A folyamat 2 lépésből áll: kívánt mélységben a meglévő kútgyűrű alá ásunk, majd bélésgyűrűt rakunk bele. Homok kutaknál a homok kizárására dobot használunk.

Elhagyott, betemetett, kiszáradt kutak felújítását, valamint csatornák, emésztők ásását is vállaljuk.(28) 385-259  >  (20) 9757-713
Készítette: travis